Nieuws

JIPP Coronavirus (COVID-19) beleid update n.a.v. berichten 15 maart 2020

JIPP volgt de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Dit heeft gevolgen voor de praktijk, onze werknemers en u als client.

Als JIPP willen we bereikbaar blijven en ook zorg blijven bieden aan onze cliënten. Echter met de huidige ontwikkelingen willen we de wederzijdse veiligheid zo goed mogelijk in acht nemen.

Vanaf 11 mei starten wij weer met onderzoeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor de gezondheid van onze cliënten, ouders en onszelf, hanteren wij het volgende beleid:

  • Van te voren zullen wij (telefonisch) een screening doen. Hierin zullen we vragen naar de gezondheid, en of iemand recent in aanraking is geweest met iemand die verdacht wordt van COVID-19/het Coronavirus of het virus heeft. Voor de richtlijnen van het RIVM over klachten en wanneer thuis te blijven verwijzen wij u door naar het RIVM.
  • Wij vragen u om buiten het gebouw te wachten, eventueel in uw auto, totdat u gebeld wordt dat u kan komen.
  • Wij vragen ouders om uw zoon/dochter te brengen, en niet in de wachtkamer te wachten.
  • Wij zullen u weer laten weten wanneer het onderzoeksmoment klaar is. Wij zullen telefonisch laten weten dat u uw zoon/dochter weer kan komen ophalen.
  • Het toilet bij JIPP wordt niet opengesteld. Wij vragen u  graag toiletbezoek voor vertrek van huis (uitgezonderd noodsituaties).
  • Wij vragen ouders verandering in gezondheidstoestand te melden voor iedere afspraak.
  • Wij nemen de hygiënemaatregelen in acht. Bij binnenkomst moet de handen gewassen worden.

We blijven de komende periode monitoren hoe alles verloopt. Hierbij is het beleid van de overheid/RIVM leidend. Vanaf 25 mei willen wij voorzichtig en met gepaste zorgvuldigheid open gaan voor behandelingen beginnend bij de basisschoolleeftijd. We kijken zorgvuldig welke behandelingen weer als eerste opgepakt zullen worden.

Voor de overige afspraken blijven we gebruik maken van beeldbellen en telefonische afspraken.

Schroomt u niet te bellen met uw vragen of zorgen.

Bovenstaande afspraak geldt tot nader bericht.

Laten we samen de afspraken respecteren voor de gezondheid van u en de ander.

Telefoonnummer: (0113) 232552
E-mail adres: secretariaat@praktijkjipp.nl

JIPP voor Thuis!

We blijven proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw hulpvraag. In de huidige situatie betekent dit dat wij onze behandeling digitaal zullen aanbieden als hier behoefte aan is. Zo bieden wij onder ‘JIPP voor Thuis’ tips aan voor de thuisblijvers (thuis zonder vakantie).

Laatste bewerking: 30 juni, 2020

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment