JIPP voor ThuisNieuws

JIPP voor Thuis!

We blijven proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw hulpvraag. In de huidige situatie betekent dit dat wij onze behandeling digitaal zullen aanbieden als hier behoefte aan is. De komende weken zullen wij videos maken met tips voor de thuisblijvers.

De komende weken maken wij een filmpje waar wij 5 tips geven die kinderen thuis kunnen/mogen doen. Kijk het filmpje samen met je kind en bespreek welke opdrachten ze gaan doen. Als ze een stripverhaal gaan maken dan kan je voorstellen om een strip te maken van een eigen superheld of het gezin die iets leuks mee maken! Laten jullie ons weten welke opdrachten gelukt zijn? Volgende week weer 5 nieuwe tips

Volg ons op Instagram en Facebook

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment