Aanmelding

Hoe meldt u zich aan?

Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind of ervaart u zelf problemen waar u alleen niet uitkomt. In dat geval kan psychologische hulp een optie zijn. 

Wat kunt u bij Psychologie Praktijk JIPP verwachten? 

Via de website www.praktijkjipp.nl komt u al veel te weten over onze praktijk; zowel informatie over de behandelaars, klachten en behandelingen als praktische informatie. Als u besluit zich aan te melden, kunt u telefonisch contact opnemen tijdens het dagelijks telefonisch spreekuur tussen 09.00 en 10.00 uur. U kunt ook een bericht achterlaten; spreek uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u dan later terug. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hoe werkt een telefonische aanmelding?

Bij een telefonische aanmelding vragen we u uw hulpvraag kort te beschrijven. Wij vragen u  ook naar de NAW-gegevens, het BSN-nummer, de zorgverzekeraar of gemeente en de verwijzer. Het is belangrijk dat u de juiste verwijzing heeft. Voor volwassenen vanaf 18 jaar hebben we een verwijzing nodig van de huisarts voor basis GGZ-behandeling (Psychologie Praktijk JIPP biedt voor volwassenen geen specialistische GGZ zorg). Voor kinderen tot 18 jaar kan er op twee manieren verwezen worden, via de huisarts en via de gemeente, afdeling jeugdhulpverlening of het CJG (centrum voor jeugd en gezin). Zonder een juiste verwijzing kunnen wij helaas geen hulpverleningstraject starten.

Tijdens de telefonische aanmelding leggen we u kort de gang van zaken bij JIPP uit en geven informatie over de wachttijden. Ook maken we gelijk een afspraak voor het eerste gesprek, de intake. 

Bars zorgt dat ik weer veel meer rust ervaar in mijn hoofd en lichaam. Bedankt JIPP!

R. (46 jaar)

Stel uw vraag